In urma plasarii comenzii coletul dvs va fi preluat de Curier, in functie de alegerea dvs (comenzile plasate dupa ora 14.00 vineri si cele din weekend sunt procesate de luni).

Comenzile sunt preluate de Curier in interval de 1-2 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii sau de la data confirmarii platii, daca ati optat pentru plata prin transfer bancar. Costul de expediere pentru fiecare comanda este in functie de alegerea dumneavoastra:

Promoție: Pentru comenzile ce depășesc 500 RON, livrarea este gratuită!

În București / În țară

Livrare prin curier – Procesarea și expedierea comenzilor se face în 24-48 ore (în zilele lucrătoare) de la finalizarea comenzii. Pentru comenzile primite în zile nelucrătoare (week-end, sarbători legale) procesarea și expedierea lor se face în prima zi lucrătoare următoare efectuării comenzii. Modalitatea de plata acceptată: ramburs sau prin ordin de plată. Dacă ați optat pentru plata cu ordin de plată, expedierea comenzilor are loc după primirea dovezii de plată în contul S.C. BETA IMPACT S.R.L. comunicat la confirmarea comenzii.

Atenție! Prețul transportului prin curier este calculat pentru un colet de un kilogram și pentru locațiile aflate în zona de acoperire FAN Curier. Pentru locațiile FAN Curier din țară apasați aici. Dacă comanda dumneavoastră depășește 1 kilogram, se va aplica o taxă de 0,7 lei / kilogram suplimentar. Daca locația dumneavoastră nu este în raza de acoperire FAN Curier, se va aplica o taxă suplimentară de 1 leu / kilometru, distanță calculată între cel mai apropiat punct din raza de acoperire FAN Curier și dumneavoastră.

Opțiunile privind modul de livrare se aleg înainte de finalizarea comenzii. Vă rugăm acordați o atentie sporită acestui aspect.

Contacteaza-ne

0

Start typing and press Enter to search